Introduction

Dr. Kovács Judit vagyok, jó életre vállalkozó.

Rólam

Úgy tekintek az életemre, mint egy jó vállalkozásra, így folyamatosan fejlesztem is magam.

Három csodálatos fiam születése után, 37 évesen szereztem PhD fokozatot. A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán magyar és angol nyelven tartok órákat. Fontosnak tartom a vállalkozói készségek fejlesztését, a személyes és szakmai fejlődést.

2011-ben, Finnországban találkoztam a coachinggal, azóta képzem magam és dolgozok coachként is. Mára több mint 500 óra coaching folyamat van mögöttem. Az Európai Mentoring és Coaching Tanács Senior Practitioner minősítésével rendelkezem. A coaching a hivatásom. Erősségeimre építve, a megoldásfókuszú coaching eszközeivel szeretek dolgozni.

Értékek, melyekre munkám épül

Kreatív alkotás

Éltetni az önmagunkból induló értékteremtést.

Egészség

Az élettel egyensúlyban élni.

Felelősségvállalás

Bátran és felelősséggel cselekedni.

Bizalom

Őszintének és nyíltnak lenni.

Fejlődés

Életen át tanulni magunkat és a világot.

Család

Valahova tartozni.

Küldetésem

Küldetésem, hogy ügyfeleim olyan gondolkodásmóddal, eszközökkel gazdagodjanak, amelyekkel a természettel harmóniában virágzó életet teremthetnek. Hiszem, hogy egészséges környezetben, egészséges emberek tudnak egészséges profitot termelni. Coaching és műhely szolgáltatásaimon keresztül az a célom, hogy minél többen legyünk jó életre vállalkozók.

Ügyfeleim az önmaguknak teret adó, jó életre vállalkozó egyének, és az együttműködő, rendszerben gondolkodó vállalkozások.

Saját fejlődésem eredményeként született gondolataim: Az életünk egy csapatvállalkozás személyes és szakmai utunkon is, melynek legfontosabb erőforrásai mi magunk vagyunk. A jó életre vállalkozás 4 terület finomra hangolása: élni, érezni, értelmezni, éltetni.

Ha te is szeretnél mestere lenni életednek, vállalkozásodnak. Jelentkezz egyéni coachingra, keress bátran!

Képesítések, tevékenységek

Rólam mondták

Érdeklődsz valamelyik szolgáltatás iránt?

Várom érdeklődésedet és kérdéseidet. Bátran fordulj hozzám!