COMMUNICATE AS A COACH

Workshop for developing and practising communication skills

Skills and tools used in coaching can make your communication more effective in your personal and professional relationships and in different life situations. During the 4 workshops you will learn about these skills, tools and put them into practice.

During the workshops, you will learn how a coach communicates. What are those communication practises, models that support and develop self-awareness and relationships.

Mit fogsz megtanulni?

A 6 alkalmas műhely a 2024-ben megjelenő könyvemre épül és az alábbi témákat járja körbe:

01

A coaching művészete

Az első alkalommal tisztázzuk mi a coaching. Részben nagyon egyszerű folyamat, hiszen a beszélgetés iránti vágyunknak adunk teret, azonban fontos, hogy hogyan. Saját élményen keresztül, interakciókban gyakorlunk.

02

A bizalomépítés művészete

A második alkalommal a bizalom lesz a fókuszban. Ahhoz, hogy egy kapcsolat kialakulhasson, meg kell engednünk, hogy lássanak minket. Központi szerepe van a beszélgetésben, hogy egy bizalomteljes, elismerő és őszinte kapcsolat alakuljon ki.

03

A hallgatás művészete

A harmadik alkalom egy olyan készség körül forog, amit Julian Treasure „kihalóban lévőnek” lát. Saját tanulási utamon is az a volt a tapasztalatom, hogy beszélni, olvasni, írni tanultam, azonban arról, hogyan tudok alkotóan hallgatni még egyetemistaként sem. Ezt a hiányosságot pótoljuk.

04

A kérdezés művészete

A negyedik alkalom a kérdések körül forog. A coaching beszélgetésekben jellemzőbb a kérdések jelenléte. A kérdések témákat, álláspontokat, nézeteket hívnak elő. A kérdések válaszokat keresnek. Arról szerzünk ez alkalommal tapasztalatot, milyen kérdések, hova vezetnek.

05

A folyamat művészete

Az ötödik alkalommal struktúrát adunk a beszélgetésnek. Megtapasztaljuk, hogy egy jól felépített ív, hogyan teszi eredményessé a folyamatot. Egy egyszerű modellt viszel majd magaddal, amit már másnap beépíthetsz a beszélgetéseidbe.

06

Coaching eszközök a művészeti alkotáshoz

A hatodik alkalom egy színes eszköztárral gazdagít. Olyan egyszerű eszközök, melyek mindig ott lehetnek veled, melyek megfoghatóvá tehetik a megfoghatatlant. Ezeket itt ki is próbálod, az interaktivitás, hogy tapasztalatot is szerezz fontos része minden alkalomnak.

KÉPZŐ

Dr. Kovács Judit vagyok, a műhely vezetője

Úgy tekintek az életemre mint egy vállalkozásra, így folyamatosan fejlesztem magam. 2010-ben találkoztam a coachinggal, mára több mint 500 óra coaching folyamat van mögöttem, az Európai Mentoring és Coaching Tanács Senior Practitioner minősítésével rendelkezem. A 6*2 órás, személyes jelenléttel zajló műhelyen megosztom azt a tudást, amit a hazai és nemzetközi térben szereztem és a coaching szemlélet alakításához a legfontosabbnak tartok. Hiszem, hogy az az ismeret és tudás, amit a coaching szakma alkalmaz, hasznos mindenkinek. A műhely elindításával az volt a célom, hogy a coach-szemlélet hozzáférhető legyen a szakmán kívüliek számára is. Ahogy kreatívkodhatunk a saját konyhánkban akkor is, ha nem is vagyunk chefek, úgy kísérletezhetünk a kommunikációinkkal is, ha nem is vagyunk coachok.

Neked szól ha......

Ár és jelentkezés

A képzés államilag elismert tanúsítványt adó, adminisztrációja a felnőttképzési jogszabályok alapján történik. Nyilvántartási szám B/2020/002641.
Résztvevők száma: max 10 fő.
A részvétel regisztrációhoz kötött. A “Jelentkezem” gombra kattintva tudsz az űrlap kitöltésével regisztrálni.

100%-os visszafizetési garancia

Mivel hiszem, hogy értéket szolgáltatok, ezért pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha a 6 alkalom után, 2024, március 5-én nem leszel elégedett a szolgáltatásommal visszafizetem a képzés árát.

Én is coacholok műhely

6 alkalom összesen

Brutto 60 000 Ft

Időpont

2024. január 30. -március 5.
keddi napokon 18:00-20:00

Jelentkezési határidő

2024. január 29.

Helyszín

Debrecen HUB
Piac utca. 34. 4. emelet 10-es kapucsengő

Kérj egyedi ajánlatot

Ha személyes ajánlatot szeretnél csapatodnak (min. 4 fő) kérd egyedi ajánlatom! Hívj a +36 30 535 3433 -as telefonszámon.

KÖNYV

A jó életre vállalkozás ezzel kezdődik!

Fedezd fel a kommunikáció művészetének kulcsait az “„Én is coacholok’ című könyvemben! Építsd kapcsolataid, hivatásod, felelősséggel adj teret magadnak! Legyünk együtt jó életre vállalkozók!”
A könyv tervezett megjelenési dátuma 2024. Ha nem szeretnél lemaradni a megjelenéséről, kattints az “Értesítést kérek” gombra.

Rólam mondták

Érdeklődsz valamelyik szolgáltatás iránt?

Várom érdeklődésedet és kérdéseidet. Bátran fordulj hozzám!