COACHING

Egyéni coaching

A coaching nem tanácsadás. Egy megoldásorientált beszélgetés, ahol tiéd a főszerep, te vagy életed rendezője személyes és szakmai utadon.
Szolgáltatások (grafikák)

Mi történik egy-egy coaching beszélgetés során?

Ha szimbólummal kellene leírnom, egy forrás jut eszembe, mely teret talál és válik patakká, folyóvá. Az ügyfél a coaching folyamatban felfedezi a forrásait, majd azt is hogyan táplálhatja patakká, folyóvá forrását. Honnan ered? Miből táplálkozik? Hová tart? Mit tegyen az útjában álló kövekkel, sziklákkal. Kell-e új irányt találni, hogy elérje azt, amit szeretne?

KÉPZŐ

Dr Kovács Judit vagyok

A coachinggal először 2011-ben, Finnországban találkoztam. A megélésem ebben a tanuló csoportban az volt, hogy van egy biztonságot adó tér, ahol helye van minden gondolatnak, önmagam lehetek és inspirációt, energiát nyerek a coaching folyamatban

A coaching azóta hivatásommá vált. Erősségeimre építve, a megoldásfókuszú coaching eszközeivel szeretek dolgozni.

Mára több mint 500 óra coaching folyamat van mögöttem. Az Európai Mentoring és Coaching Tanács Senior Practitioner minősítésével rendelkezem.

Neked szól ha......

Mire számíthatsz és mindez mennyibe kerül neked?

Ha tetszik ez a fejlődési lehetőség és együtt tudunk működni, egy minimum 4 alkalmas coaching folyamatra invitállak. Egy-egy alkalom 60 perc hosszúságú, és kéthetente kerül sor rájuk. Ez azt jelenti, hogy két hónapig folyamatosan dolgozol azon, hogy elérd a folyamat elején kitűzött célod. 

Egyéni Coaching

Egyéni coaching 1 alkalom (60 perc)

Bruttó 20 000 Ft-tól

Loading...

Rólam mondták