ÉN IS COACHOLOK

Kommunikációs készségek fejlesztéséhez és alkalmazásához

A coaching szakmában alkalmazott készségek, eszközök hatékonyabbá tehetik a mindennapi kommunikációd személyes és szakmai kapcsolataidban, különböző élethelyzeteidben is. Ezeket a készségeket, eszközöket ismered meg és helyezed gyakorlatba 6 alkalmas műhely során.
A műhely során megtanulhatod, hogyan kommunikál egy coach, melyek azok az ismeretek, modellekkel, melyek támogatják és fejlesztik a beszélgetésben résztvevők önismeretét és kapcsolatait.
Mit fogsz megtanulni?

A 6 alkalmas műhely a 2024-ben megjelenő könyvemre épül és az alábbi témákat járja körbe:

01

A coaching művészete

Az első alkalommal tisztázzuk mi a coaching. Részben nagyon egyszerű folyamat, hiszen a beszélgetés iránti vágyunknak adunk teret, azonban fontos, hogy hogyan. Saját élményen keresztül, interakciókban gyakorlunk.

02

A bizalomépítés művészete

A második alkalommal a bizalom lesz a fókuszban. Ahhoz, hogy egy kapcsolat kialakulhasson, meg kell engednünk, hogy lássanak minket. Központi szerepe van a beszélgetésben, hogy egy bizalomteljes, elismerő és őszinte kapcsolat alakuljon ki.

03

A hallgatás művészete

A harmadik alkalom egy olyan készség körül forog, amit Julian Treasure „kihalóban lévőnek” lát. Saját tanulási utamon is az a volt a tapasztalatom, hogy beszélni, olvasni, írni tanultam, azonban arról, hogyan tudok alkotóan hallgatni még egyetemistaként sem. Ezt a hiányosságot pótoljuk.

04

A kérdezés művészete

A negyedik alkalom a kérdések körül forog. A coaching beszélgetésekben jellemzőbb a kérdések jelenléte. A kérdések témákat, álláspontokat, nézeteket hívnak elő. A kérdések válaszokat keresnek. Arról szerzünk ez alkalommal tapasztalatot, milyen kérdések, hova vezetnek.

05

A folyamat művészete

Az ötödik alkalommal struktúrát adunk a beszélgetésnek. Megtapasztaljuk, hogy egy jól felépített ív, hogyan teszi eredményessé a folyamatot. Egy egyszerű modellt viszel majd magaddal, amit már másnap beépíthetsz a beszélgetéseidbe.

06

Coaching eszközök a művészeti alkotáshoz

A hatodik alkalom egy színes eszköztárral gazdagít. Olyan egyszerű eszközök, melyek mindig ott lehetnek veled, melyek megfoghatóvá tehetik a megfoghatatlant. Ezeket itt ki is próbálod, az interaktivitás, hogy tapasztalatot is szerezz fontos része minden alkalomnak.

KÉPZŐ

Dr. Kovács Judit vagyok, a műhely vezetője

Úgy tekintek az életemre mint egy vállalkozásra, így folyamatosan fejlesztem magam. 2010-ben találkoztam a coachinggal, mára több mint 500 óra coaching folyamat van mögöttem, az Európai Mentoring és Coaching Tanács Senior Practitioner minősítésével rendelkezem. A 6*2 órás, személyes jelenléttel zajló műhelyen megosztom azt a tudást, amit a hazai és nemzetközi térben szereztem és a coaching szemlélet alakításához a legfontosabbnak tartok. Hiszem, hogy az az ismeret és tudás, amit a coaching szakma alkalmaz, hasznos mindenkinek. A műhely elindításával az volt a célom, hogy a coach-szemlélet hozzáférhető legyen a szakmán kívüliek számára is. Ahogy kreatívkodhatunk a saját konyhánkban akkor is, ha nem is vagyunk chefek, úgy kísérletezhetünk a kommunikációinkkal is, ha nem is vagyunk coachok.

Neked szól ha......

Ár és jelentkezés

A képzés államilag elismert tanúsítványt adó, adminisztrációja a felnőttképzési jogszabályok alapján történik. Nyilvántartási szám B/2020/002641.
Résztvevők száma: max 10 fő.
A részvétel regisztrációhoz kötött. A “Jelentkezem” gombra kattintva tudsz az űrlap kitöltésével regisztrálni.

100%-os visszafizetési garancia

Mivel hiszem, hogy értéket szolgáltatok, ezért pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha a 6 alkalom után, 2024, március 5-én nem leszel elégedett a szolgáltatásommal visszafizetem a képzés árát.

Én is coacholok műhely

6 alkalom összesen

Brutto 60 000 Ft

Időpont

a következő műhely 2024. szeptemberében indul

Jelentkezés

folyamatos

Helyszín

Debrecen HUB
Piac utca. 34. 4. emelet 10-es kapucsengő

Kérj egyedi ajánlatot

Ha személyes ajánlatot szeretnél csapatodnak (min. 4 fő) kérd egyedi ajánlatom! Hívj a +36 30 535 3433 -as telefonszámon.

KÖNYV

A jó életre vállalkozás ezzel kezdődik!

Fedezd fel a kommunikáció művészetének kulcsait az “„Én is coacholok’ című könyvemben! Építsd kapcsolataid, hivatásod, felelősséggel adj teret magadnak! Legyünk együtt jó életre vállalkozók!”
A könyv tervezett megjelenési dátuma 2024. Ha nem szeretnél lemaradni a megjelenéséről, kattints az „Értesítést kérek” gombra.

Rólam mondták

Érdeklődsz valamelyik szolgáltatás iránt?

Várom érdeklődésedet és kérdéseidet. Bátran fordulj hozzám!